• Afhent selv og spar..
  • Fri fragt ved køb over kr. 1.850,-
  • Bedste og hurtigste service !!!

Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Stevns Isolering Aps
Anpartsselskab
CVR: 33144539
Alslevvej 3A
4653 Karise
jh@jhbyg.dk
72170771
 


Betaling

Betaling kan ske via:

 

  • kreditkort (dankort, MasterCard eller VisaCard)
  • Bankoverførsel .

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 
 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Vi tager ikke kortgebyer.

Alt-til-isolering.dk anvender en betalingsgateway fra epay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet og godkendt af Nets.

Alle kortdata sendes krypteret.

Ved bankoverførsel, bliver ordre ekspederet og sendt efter din indbetaling er registreret, din ordre blive ekspederet indenfor 1-2 hverdage eller efter nærmere aftale med dig.
N.B. husk at mærke din betaling med ordrenr. og dit kontonr ( telefonnr.)

Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere betalingen til den nye ordretotal (kun ved betaling med kort). Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje én eller flere varelinjer. Send os en mail herom, hvis du ønsker ændringer i din ordre. Så finder vi sammen frem til den bedste løsning. Vi trækker først beløbet for ordren, når varerne er klar til afsendelse.

Bank: Nordea Bank reg. nr. 2233 Konto nr. 4381938293, ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
 


Levering

Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage på lagervarer. Vær opmærksom på, at ordren kan blive leveret af flere omgange, da nogle varer bliver leveret direkte fra producenten. Leveringen sker i hele Danmark også ikke brofaste øer, excl. Grønland.

Levering kan være gratis ved store ordre, dette vil fremgå under fragtomkostninger under bestilling. Levering med vogn- og fragtmand er til kørefast vej og aflæsses ved vognside. Det er desuden vigtigt at oplyse, hvis det ikke er muligt at få leveret med en stor lastvogn. Vi har desværre ikke altid indflydelse på fragtmandens rute, så leveringstidspunktet kan derfor ikke præciseres mere end mellem 05.00 – 21.00 på en given dato. Hvis man ikke har mulighed for at modtage varen personligt eller andre kan modtage varen for en, kan man ved bestillingen angive hvor varen kan henstilles, f.eks. i indkørslen, haven m.m. Vær opmærksom på, at så overgår ansvaret til dig, når varen er stillet det angivne sted.

Endvidere [MTB1] bedes du samme dag du modtager leverancen, kontrollerer at alt er som det skal være. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler, anbefaler vi, at dette meddeles Stevns Isolering Aps senest dagen efter leveringen.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger, 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til jh@jhbyg.dk eller tlf. 7217 0771 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                         
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Papiruld og byggematerialer.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til dagspris ca. kr. 460-700 for brofaste forbindelser og 1.200 for ikke brofaste øer, pr. palle 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
  3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  4. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Stevns Isolering Aps

Alslevvej 3A

4653 Karise

 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. mod forudgående aftale. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Stevns Isolering Aps

Alslevvej 3A

4653 Karise

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. 
Vi foretager registrering og videregivelse af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Stevns Isolering Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
Den dataansvarlige på www.alt-til-isolering.dk er Stevns Isolering Aps.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler for dig.

Hvis du mener, at oplysninger er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på: jh@jhbyg.dk 


Klageadgang

 Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Jimmy Hansen, Stevns Isolering Aps.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU. Kommissionens online klageportal her : http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 30/1 2024


 [MTB1]Der er ingen undersøgelsespligt for forbrugere, og I kan derfor ikke pålægge forbrugeren at undersøge varen med det samme - men det er fint at opfordre til